راهنمای کامل اخذ ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز | آپدیت مرداد 98

اگر قصد سفر به تایلند و بازدید از دیدنی های تایلند را داشته باشید، قبل از سفر اخذ ویزای تایلند ضروری است و خوشبختانه صدور آن ساده است و قوانین خاصی ندارد.

تایلند در جنوب شرقی آسیا، با بکرترین سواحل دیدنی با آب های شفاف و زیباترین معابد و طبیعتی بی نظیر، یکی از پرطرفدارترین مقصدهای گردشگری هم برای ایرانی ها و هم گردشگران خارجی است.

برای آشنایی با شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای تایلند، ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

 

مطالبی که در مقاله ویزای تایلند مطالعه خواهید کرد:

  • شرایط اخذ ویزای تایلند
  • انواع ویزای تایلند
  • مدت اعتبار ویزای تایلند
  • مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای تایلند
  • هزینه صدور ویزای تایلند
  • بهترین زمان اقدام برای ویزای تایلند
  • مراحل درخواست ویزای تایلند
  • مدت زمان بررسی، تایید و صدور ویزای تایلند
  • تعیین وقت سفارت تایلند
  • آدرس سفارت تایلند
  • دلایل ریجکت ویزای تایلند
  • نحوه تمدید ویزای تایلند
  • نکاتی که برای اخذ ویزای تایلند باید به آن توجه کنید

 

مطلب پیشنهادی: راهنمای کامل اخذ ویزای کشورهای مختلف 

 

شرایط اخذ ویزای تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای ایرانی ها نیاز به مصاحبه ندارد و مدت اعتبار آن هم 3 ماه (دقیقا 58 روز) بعد از صدور آن است.

تنها شرط ویزای تایلند پرینت گردش حساب یک ماهه اخیر است که باید موجودی شما در آن حداقل 15،000،000 تومان باشد.

در صورتی که گردش حساب شما این شرایط را نداشته باشد ریجکت نمی شوید، بلکه می توانید بعد از بالا بردن موجودی حساب خود، دوباره برای ویزای تایلند اقدام کنید.

متاسفانه ویزای تایلند بصورت فرودگاهی (On Arrival) صادر نمی شود و حتما باید قبل از سفر، آن را از طریق آژانس های معتبر و کارگزارهای ویزای تایلند تهیه کنید.

فراموش نکنید که آژانس ها و کارگزاران ویزای تایلند تنها در قالب تور برای دریافت ویزا اقدام می کنند.

 

شرایط جدید ویزای تایلند

در شرایط جدید برای اخذ ویزای تایلند، پرینت موجودی حساب شما از مبلغ 5 میلیون تومان به مبلغ 15 میلیون تومان تغییر کرده است.

 

اطلاعات کلی ویزای تایلند

  • محل صدور ویزای تایلند: سفارت تایلند در ایران
  • نوع ثبت ویزا در پاسپورت: برچسب در پاسپورت
  • نیاز به ویزا برای ایرانی ها: دارد
  • نیاز به انگشت نگاری: ندارد
  • نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت: ندارد
  • صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها: ندارد
  • وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور: قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
  • حداقل هزینه موجودی حساب: 15،000،000 تومان
  • مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای تایلند: 4 تا 7 روز کاری
  • هزینه دریافتی سفارت برای ویزای تایلند: 35 یورو
  • نوع ارز دریافتی سفارت تایلند: یورو
  • زبان ترجمه مدارک ویزای تایلند: انگلیسی
  • نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه: ندارد
  • نیاز به ضمانت نامه بانکی: ندارد
  • نیاز به پرینت تمکن مالی: دارد

 

انواع ویزای تایلند

انواع ویزای تایلند

بطور کلی ویزای تایلند به چند دسته تقسیم می شود که برای دریافت هر کدام از آنها به نوع خاصی از دعوتنامه و مدارک مربوطه نیاز دارید.

ویزای تایلند بصورت لیبل در پاسپورت شما درج می شود.

  • ویزای توریستی تایلند
  •  ویزای تجاری تایلند 
  • ویزای بازنشستگی تایلند 
  • ویزای ترانزیت تایلند 
  • ویزای تحصیلی تایلند 

 

1) ویزای توریستی تایلند

ویزای توریستی و یا گردشگری تایلند برای کسانی صادر می شود که به قصد سفر و گشت و گذار به تایلند سفر می کنند.

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند حداکثر 88 روز است و به صورت یکبار یا چندبار ورود صادر می شود اما در این مدت فقط 58 روز می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی مولتی ورود تایلند حداکثر 6 ماه اعتبار دارد و مسافران می توانند در هر بار ورود 58 روز اقامت داشته باشد.

 

2) ویزای تجاری (کاری) 

ویزای تجاری تایلند مخصوص کسانی است که به قصد تجارت و اهداف بیزینسی و یا فعالیت در حوزه صادرات و واردات، به تایلند سفر می کنند.

مدت اعتبار ویزای تجاری تایلند 3 ماهه است و به صورت یکبار ورود صادر می شود.

در صورتی که قصد درخواست ویزای تجاری و کاری تایلند را داشته باشید، باید از طرف شرکت و یا موسسه ای در تایلند دعوتنامه کاری داشته باشید و علاوه بر آن کد اقتصادی شرکت مربوطه را به سفارت ارائه دهید.



3) ویزای بازنشستگی تایلند 

یکی دیگر از انواع ویزای تایلند ویزای بازنشستگی است که می تواند برای شما اقامتی یک ساله را فراهم کند.

این ویزا برای افراد بالای 50 سال صادر می شود و در طی مدت اقامت خود در تایلند، اجازه کار ندارند.

 

4) ویزای ترانزیت  

ویزای ترانزیت تایلند مثل همه ویزاهای ترانزیت دیگر، مخصوص کسانی است که قصد سفر به کشوری دیگر دارند و ناچارند در تایلند توقف کنند و مسیر خود را عوض کنند.

مدت اعتبار ویزای ترانزیت تایلند حداکثر چند روز است و می تواند بصورت یکبار یا دوبار ورود صادر شود.

البته متقاضیان ویزای ترانزیت تایلند باید پاسپورت و بلیط نهایی سفر خود را به مامورین ارائه دهند.

 

5) ویزای تحصیلی  

ویزای تحصیلی تایلند مخصوص کسانی است که قصد دارند در یک دانشگاه، آموزشگاه و یا یک موسسه آموزشی در تایلند تحصیل کنند.

برای اخذ ویزای دانشجویی تایلند، به نامه پذیرش از طرف دانشگاهی در تایلند نیاز دارید.

با استفاده از ویزای تحصیلی تایلند می توانید برای بار اول به مدت 3 ماه به تایلند سفر کنید و در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه، آن را تمدید کنید و ویزای مولتی یا چند بار ورود تایلند را بگیرید.

توجه داشته باشید که با گرفتن ویزای تحصیلی تایلند اجازه کار و یا حتی تدریس را هم ندارید و هر ۹۰ روز باید آدرس محل خود را به اداره مهاجرت تایلند گزارش دهید.

مطلب پیشنهادی: ویزا چیست و چند نوع ویزا وجود دارد؟ 

 

مدت اعتبار ویزای تایلند

مدت اعتبار ویزای تایلند

مدت اعتبار ویزای تایلند با توجه به نوع ویزای شما متفاوت است و بر اساس آن و مدت زمان اقامت شما مشخص می شود.

به طور کلی

  • مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند حداکثر 88 روز است و به صورت یکبار یا چندبار ورود صادر می شود اما در این مدت فقط 58 روز می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید.
  • مدت اعتبار ویزای تجاری تایلند 3 ماهه است و به صورت یکبار ورود صادر می شود.
  • مدت اعتبار ویزای بازنشستگی تایلند 1 ساله و به صورت چند بار ورود است.
  • مدت اعتبار ویزای ترانزیت تایلند حداکثر چند روز است و می تواند بصورت یکبار یا دوبار ورود صادر شود.
  • مدت اعتبار ویزای دانشجویی تایلند حداکثر 10 روز است و می تواند بصورت یکبار یا دوبار ورود صادر شود.

 

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی تایلند

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی تایلند

  • فرم درخواست ویزای تایلند
  • اصل پاسپورت همراه با کپی (با حداقل 6 ماه اعتبار)
  • اصل شناسنامه و کارت ملی همراه با کپی از تمام صفحات (بدون نیاز به ترجمه)
  • یک قطعه عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه سفید
  • پرینت بانکی گردش مالی 1 ماه گذشته حساب بانکی شما
  • بلیط پرواز رفت و برگشت همراه با کپی (حتما در یک صفحه A4)
  • رزرو هتل و محل اقامت شما
  • بیمه مسافرتی

 

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای تجاری و کاری تایلند

  • فرم درخواست ویزای تایلند
  • اصل پاسپورت همراه با کپی (با حداقل 6 ماه اعتبار)
  • اصل شناسنامه و کارت ملی همراه با کپی از تمام صفحات (بدون نیاز به ترجمه)
  • یک قطعه عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه سفید
  • پرینت بانکی گردش مالی 1 ماه گذشته حساب بانکی شما
  • بلیط پرواز رفت و برگشت همراه با کپی (حتما در یک صفحه A4)
  • رزرو هتل و محل اقامت شما
  • بیمه مسافرتی
  • دعوت نامه معتبر از یک شرکت تجاری در تایلند
  • کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند



  • فرم درخواست ویزا تایلند

فرم ویزای تایلند را می توانید از سایت سفارت تایلند دریافت و آن را پر کنید و همراه با دیگر مدارک خود به کارگزار مربوطه تحویل دهید.

 

  • اصل پاسپورت همراه با کپی

پاسپورت شما باید حداقل تا 6 ماه بعد از تاریخ سفر شما به تایلند اعتبار داشته باشد و کپی صفحه اول آن در یک صفحه A4 باشد.

 

  • اصل شناسنامه و کارت ملی همراه با کپی از تمام صفحات (بدون نیاز به ترجمه)

برای دریافت ویزای تایلند نیازی به ترجمه شناسنامه یا کارت ملی شما نیست، اما باید یک کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی شما هر کدام در یک صفحه A4 تحویل داده شود.

 

  • عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه سفید

2 قطعه عکس رنگی با زمینه سفید که باید جدید باشد و با ظاهر فعلی شما همخوانی داشته باشد.

 

  • پرینت بانکی گردش مالی 1 ماه گذشته حساب بانکی شما

اصل پرینت بانکی گردش مالی یک ماه گذشته شما با ذکر نام و حداقل موجودی 15 میلیون تومان، با تاریخ اخیر و مهر و امضای بانک مربوطه همراه با ترجمه، یکی دیگر از مدارک ضروری ویزای تایلند است.

 

  • بلیط پرواز رفت و برگشت

بلیط پرواز رفت و برگشت شما به تایلند یکی دیگر از مدارکی است که در صورتی که از طریق آژانس اقدام نکرده باشید، باید ارائه دهید.

 

  • رزرو هتل

اگر از طریق آژانس اقدام کرده باشید و تور تایلند را خریده باشید که این بخش به عهده آژانس است وگرنه واچر هتل از دیگر مدارک لازم برای ویزای تایلند است.

 

  • بیمه مسافرتی

 

  • دعوتنامه (در صورت درخواست ویزای تجاری)

در صورتی که قصد درخواست ویزای تجاری و کاری تایلند را داشته باشید، باید از طرف شرکت و یا موسسه ای در تایلند دعوتنامه کاری داشته باشید و علاوه بر آن کد اقتصادی شرکت مربوطه را به سفارت ارائه دهید.

مطلب پیشنهادی: راهنمای سفر به تایلند 

 

هزینه صدور ویزای تایلند

هزینه صدور ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند یک بار ورود: 39 یورو

ویزای توریستی تایلند مولتی ورود: 155 یورو

ویزای تجاری تایلند یک بار ورود: 60 یورو

ویزای تحصیلی تایلند یک بار ورود: 60 یورو

ویزای تجاری و تحصیلی تایلند چند بار ورود (مولتی) یک ساله: 140 یورو

ویزای ترانزیت تایلند: 25 یورو

هزینه تاییدیه مدارک: 15 یورو

 

 

بهترین زمان اقدام برای ویزای تایلند

بهترین زمان اقدام برای ویزای تایلند

با توجه به اینکه صدور ویزای تایلند تقریبا بین 4 تا 7 روز کاری طول می کشد، بهترین زمان برای اقدام حداقل 10 روز قبل از شروع سفر است.

 

 

مراحل درخواست ویزای تایلند

متاسفانه ویزای تایلند بصورت فرودگاهی (On Arrival) صادر نمی شود و حتما باید قبل از سفر، آن را از طریق آژانس های معتبر، کارگزارهای ویزای تایلند و یا وبسایت ویزاجت تهیه کنید.

تمام متقاضیان ویزای تایلند باید در زمان درخواست ویزا، در ایران حضور داشته باشند. بطور کلی روند درخواست ویزای تایلند به شکل زیر است.

  • انتخاب نوع ویزای تایلند
  • تعیین وقت سفارت
  • پر کردن فرم های مربوط به ویزا
  • تهیه و تکمیل مدارک مورد نیاز 
  • ترجمه مدارک مورد نیاز به زبان انگلیسی 
  • تحویل مدارک به آژانس و یا کارگزار مربوطه

 

 

مدت زمان بررسی، تایید و صدور ویزای تایلند

بطور کلی ویزای تایلند بصورت عادی و در مدت زمان 4 تا 7 روز کاری صادر می شود.

 

 

تعیین وقت سفارت تایلند

از آنجایی که برای تهیه ویزای تایلند باید از طریق آژانس های مسافرتی و یا کارگزارهای مربوطه اقدام کنید و نیاز به حضور شما در سفارت نیست، بنابراین نیازی به گرفتن وقت سفارت نیست.

 

آدرس سفارت تایلند

آدرس سفارت تایلند

آدرس سفارت تایلند در تهران

آدرس: تهران، بهارستان، پارک امین الدوله، کوچه استقلال، پلاک ۴

کد پستی: 1131713811

شماره تلفن: 77643297 - 77643298 - 77643299 - 77531433 (021)

فکس: 77532022 (021)

وبسایت: وبسایت رسمی سفارت تایلند در تهران

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعت کاری: ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

ساعت کاری بخش تحویل مدارک و دریافت ویزای سفارت تایلند: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰

روزهای تعطیل: جمعه و شنبه 

 

دلایل ریجکت ویزای تایلند

  • مدارک ناکافی یا نادرست
  • پشتوانه مالی ناکافی
  • نقض شرایط ویزای تایلند در سفر قبلی
  • ارائه نکردن شواهد کافی برای اثبات برگشت به کشور
  • درست پر نکردن فرم درخواست ویزا
  • درخواست اقامت بیش از ۶۰ روز

 

نحوه تمدید ویزای تایلند

اگر به هر دلیلی قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزای خود را داشته باشید، باید به اداره‌ مهاجرت تایلند مراجعه کنید و تقاضای تمدید ویزا یا تغییر نوع آن را بدهید.

مطلب پیشنهادی: معروف ترین دیدنی های تایلند را بشناسید 

 

نکاتی که برای اخذ ویزای تایلند باید به آن توجه کنید

  • ویزای توریستی تایلند تنها 88 روز اعتبار دارد و در این مدت فقط 58 روز می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید.
  • اگر از مدت اعتبار ویزای شما مانده باشد و قصد داشته باشید سفر کوتاهی به خارج از تایلند داشته باشید و مجدد برگردید، باید از اداره مهاجرت تایلند اجازه ورود مجدد بگیرید.
  • ماندن در تایلند بیشتر از مدت اعتبار ویزا، به هر دلیلی خلاف قانون است و اگر توسط پلیس توقیف شوید، چه مدت اقامت شما یک روزه باشد یا چند ساعت، با دردسرهای زیادی روبرو می شوید.
  • پاسپورت شما نباید پارگی داشته باشد و همه صفحات آن باید سالم باشد.
  • از آنجایی که ویزای تایلند به صورت برچسب در پاسپورت شما چسبانده می شود، پاسپورت شما باید حداقل یک صفحه سفید داشته باشد.
  • اگر تاریخ تولد، صدور و یا انقضای ویزای شما 29 فوریه باشد، حتما کبیسه بودن آن را چک کنید!
به این مطلب امتیاز دهید
(2 امتیاز)
راهنمای کامل اخذ ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز | آپدیت مرداد 98 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

فرم خبرنامه
برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید
سمانه پولو

بلاگر سفر، متخصص دیجیتال مارکتینگ و SEO

کانال تلگرام مپگرد
نظری داری؟

از پر شدن تمامی موارد ستاره‌دار (*) مطمئن شوید. کد HTML مجاز نیست.

سفرهای پیشنهادی

خبرنامه

برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید