پیشنهاد سفر

انواع ویزای شینگن را بشناسید | نوع (A, B, C, D, LTV)

اگر قصد سفر یا مهاجرت به کشورهای اروپایی را داشته باشید به ویزای شینگن نیاز دارید که انواع مختلفی دارد و با توجه به نوع سفر شما باید یکی از انواع آن را تهیه کنید.

به طور کلی ویزای شینگن به سه نوع کلی تقسیم می شود که هر دسته شامل چند زیر مجموعه است. با مپگرد همراه باشید تا با انواع ویزای شینگن آشنا شوید.

 اگر نمی دانید شینگن چیست و چه کشورهایی عضو پیمان شینگن هستند، مطلب " شینگن و کشورهای عضو محدوده شینگن " را مطالعه کنید.

 

انواع ویزای شینگن

1) ویزای عادی یا ویزای توریستی شینگن (USV)-(Uniform)

  • ویزای توریستی شینگن - نوع A
  • ویزای توریستی شینگن - نوع B
  • ویزای توریستی شینگن - نوع C - یکبار ورود (سینگل)
  • ویزای توریستی شینگن - نوع C - دوبار ورود (دابل)
  • ویزای توریستی شینگن - نوع C - چند بار ورود (مولتیپل)

2) ویزای اعتباری منطقه محدود شینگن (LTV)-(Limited)

3) ویزای ملی شینگن (NV)-(National) یا ویزای نوع D

 

1) ویزای عادی یا ویزای توریستی شینگن (USV)-(Uniform)

ویزای معمولی شینگن (Uniform Schengen Visas) یا همان ویزای توریستی شینگن به شما این امکان را می دهد تا حداکثر به مدت 90 روز در هر 6 ماه، به کشورهای عضو شینگن سفر کنید.

 

ویزای عادی یا توریستی شینگن چند نوع دارد:

  • ویزای توریستی شینگن - نوع A

ویزای توریستی نوع A شینگن، همان ویزای ترانزیت فرودگاهی شنگن است (Airport Transit Visa) که بوسیله آن مسافر تنها می تواند در یکی از فرودگاه های کشورهای عضو شینگن، پرواز خود را عوض کند و به کشور دیگری سفر کند و حق خروج از آن فرودگاه را ندارد.

 

  • ویزای توریستی شینگن - نوع B

با داشتن ویزای توریستی نوع B شینگن، مسافر می تواند از طریق زمینی، به مدت 5 روز از کشورهای محدوده شینگن عبور کند و به کشور دیگری خارج از محدوده شینگن سفر کند.

 

  • ویزای توریستی شینگن - نوع C

ویزای توریستی نوع C شینگن، برای ورود و اقامت کوتاه مدت در محدوده شینگن یا همان سفر توریستی به کشورهای عضو شینگن است که انواع مختلف دارد.

 

  • ویزای توریستی شینگن نوع C یکبار ورود (Single-entry)

با ویزای شینگن یک بار ورود، شما تنها می توانید یکبار به یکی از کشورهای محدوده شینگن وارد شوید و به محض خروج از آن، اعتبار آن از بین میرود حتی اگر مدت زمان آن هنوز تمام نشده باشد. 

  • ویزای توریستی شینگن نوع C دوبار ورود (Double-entry)

ویزای توریستی شینگن دوبار ورود، شبیه ویزای توریستی شینگن یکبار ورود است، با این تفاوت که در یک محدوده زمانی مشخص اجازه دارید دوبار به محدوده شینگن وارد و خارج شوید. 

  • ویزای توریستی شینگن نوع C چند بار ورود یا مولتی (Multiple-entry)

با ویزای توریستی شینگن چند بار ورود یا ویزای مولتی شینگن، می توانید در هر بازه زمانی 6 ماهه، به مدت حداکثر 90 روز، چندین بار به کشورهای عضو ناحیه شینگن سفر کنید. این 90 روز به محض ورود به یکی از کشورهای شینگن محاسبه می شود.

 


2) ویزای اعتباری منطقه محدود شینگن (LTV)-(Limited)

با ویزای اعتباری منطقه‌ محدود (Limited Territorial Validity Visas) تنها می توانید به محدوده مشخصی که در زمان صدور ویزا اعلام می شود سفر کنید و اجازه سفر یا اقامت در کشورهایی غیر از آن را ندارید.

این ویزا تحت شرایطی خاص مثل پناهندگی صادر می شود.

 

3) ویزای ملی شینگن (NV)-(National) یا ویزای نوع D

ویزای ملی شینگن (National Visas) که به عنوان ویزای نوع D هم شناخته می شود، برای افرادی که با هدفی مشخص، در مدت زمان مشخص مثل ادامه تحصیل، قصد اقامت در کشورهای عضو شینگن دارند، صادر می شود.

با توجه به هدف و شرایط آن، این نوع ویزای شینگن می تواند یکبار ورود یا چندبار ورود صادر شود و دارنده آن باید بعد از پایان اعتبار آن به کشور خود برگردد.

ویزای تحصیلی شینگن در واقع همان ویزای ملی و نوع D است.

مطلب پیشنهادی: راهنمای کامل اخذ ویزای شینگن (هرچیزی که باید درباره ویزای شینگن بدانید) 

 

 

تفاوت انواع ویزای توریستی شینگن نوع C – B – A، ویزای اعتباری منطقه محدود (LTV) و ویزای ملی شینگن (D)

تفاوت انواع ویزای توریستی شینگن نوع C – B – A، ویزای اعتباری منطقه محدود (LTV) و ویزای ملی شینگن (D)

با توجه به توضیحاتی که درباره انواع ویزای شینگن گفتیم، برای دریافت هر کدام از آنها به مدارک و شرایط خاصی نیاز است که در ادامه آنها را توضیح می دهیم.

مطلب پیشنهادی: مدارک مورد نیاز ویزای شینگن 

 

چه کسانی به ویزای شینگن نوع A (ترانزیت) نیاز دارند؟

به طور کلی شهروندان کشورهای زیر که قصد سفر به کشورهایی غیر از محدوده شینگن دارند و ناچارند در یکی از کشورهای عضو شینگن پرواز خود را عوض کنند (ترانزیت) باید ویزای شینگن ترانزیت یا ویزای توریستی نوع A را دریافت کنند.

ایران، ترکیه، افغانستان، بنگلادش، کنگو، اریتره، اتیوپی، غنا، هند، عراق، اردن، لبنان، میانمار، نیجریه، پاکستان، سومالی، سریلانکا، سودان، سوریه

 

چه کسانی به ویزای شینگن نوع A (ترانزیت) نیاز ندارند؟

افراد زیر جهت ترانزیت و تغییر پرواز خود در یکی از فرودگاه های کشورهای محدوده شینگن نیازی به تهیه ویزای شینگن نوع A ندارند:

  • سیاستمداران و کسانی که پاسپورت خدمات و یا دیپلماتیک دارند
  • کسانی که کارت سبز (Green Card) دارند
  • کسانی که ویزای شینگن مولتی یا دابل دارند (چندبار ورود یا دوبار ورود)
  • کسانی که در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ، سوئیس، موناکو، آندورا، مقدس، سن مارینو، کانادا، ژاپن یا ایالات متحده آمریکا اجازه اقامت دارند
  • کسانی که پاسپورت آمریکا دارند
  • کسانی که همسرشان اقامت یکی از کشورهای عضو محدوده شینگن را دارد
  • کسانی که عضو خدمه پرواز هستند
  • کسانی که قصد دارند در یک کشور عضو شینگن پرواز خود را عوض کنند و به کشور دیگری در محدوده شینگن پرواز کنند (ویزای نوع C دارند)

 

چه کسانی می توانند ویزای ملی شینگن یا ویزای نوع D شینگن با بگیرند؟

  • دانشجویان بین المللی که برای انجام پروژه های تحقیقاتی خود در مدتی مشخص و کمتر از یک سال به کشورهای شینگن سفر می کنند.
  • دانشجویان بین المللی که قصد شروع تحصیل در یکی از کشورهای عضو شینگن را دارند.
  • کسانی که قصد دارند در مراکز تحقیقاتی و یا موسسات معتبر کشورهای حوزه شینگن کار کنند.
  • متخصصانی که با هدف به اشتراک گذاشتن تخصص و مهارت خود قصد سفر به کشورهای عضو شینگن دارند، مثل هنرمندان و ورزشکاران.
  • موارد اضطراری که فردی به دلیل وضعیت پزشکی نتواند در مدت زمان مشخصی محدوده شینگن را ترک کند.

مطلب پیشنهادی: مدارک مورد نیاز ویزای شینگن 

 

ویزای شینگن بدون انگشت نگاری!

احتمالا شما هم تبلیغات زیادی درباره ویزای شینگن بدون اثر انگشت یا انگشت نگاری دیده اید. آیا این کار امکان پذیر است؟

از آنجایی که همه کسانی که متقاضی ویزای شینگن هستند باید روز مصاحبه در سفارت حضور داشته باشند و اثر انگشت خود را ثبت کنند، قطعا همچین چیزی امکانپذیر نیست و اگر کسی هم چنین ادعایی کند قصد فریب شما را دارد.

مطلب پیشنهادی: سوالات رایج روز مصاحبه شینگن 

 

اما افراد پر سفر (بخصوص کسانی که مدام به سفرهای تجاری و… می روند) اگر در مدت 59 ماه قبل از وقت تعیین شده سفارت، درخواست ویزای شینگن خود را ارائه کرده باشند و در طی آن مدت از آنها انگشت نگاری انجام شده باشد، می توانند در روز ارائه درخواست حضور نداشته باشند.

وقت سفارت باید به نام آن شخص گرفته شده باشد و در آن روز، شخصی به نمایندگی از او همراه با وکالت نامه رسمی با امضا آن شخص، مدارک را به سفارت تحویل دهد.

مطلب پیشنهادی: راحت ترین کشورها برای اخذ ویزای شینگن 

 

فرم مشاوره ویزای شینگن
اگر در زمینه اخذ ویزای شینگن یا مدارک مورد نظر نیاز به مشاوره دارید این فرم را پر کنید

به این مطلب امتیاز دهید
(3 امتیاز)
انواع ویزای شینگن را بشناسید | نوع (A, B, C, D, LTV) - 5.0 out of 5 based on 3 votes

فرم خبرنامه
برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید
سمانه پولو

بلاگر سفر، متخصص دیجیتال مارکتینگ و SEO

کانال تلگرام مپگرد
نظری داری؟

از پر شدن تمامی موارد ستاره‌دار (*) مطمئن شوید. کد HTML مجاز نیست.

سفرهای پیشنهادی

خبرنامه

برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید