پیشنهاد سفر

درخواست ویزا جت

شرایط و مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای شینگن (همراه با نکات کلیدی) | آپدیت خرداد 98

شرایط اخذ ویزای شینگن برای اکثر کشورهای محدوده شینگن شبیه هم است و تنها در بعضی موارد (مثل ترجمه مدارک به زبان رسمی آن کشور) تفاوت دارد و حداکثر تا 6 ماه اعتبار دارند و بعد از آن باطل می شوند و باید مجدد آنها را ترجمه کنید.

مطلب پیشنهادی: راحت ترین کشورها برای دریافت ویزای شینگن 

 

مدارک لازم جهت دریافت ویزای شینگن که باید به سفارت ارائه دهید:

شرایط و مدارکی که برای صدور انواع ویزای شینگن مورد نیاز است بطور کلی شامل موارد زیر است اما گاهی برای صدور ویزای شینگن نوع A یا C و … نیاز به یک سری مدارک اضافه است که در ادامه آنها را معرفی می کنیم.

 

  • فرم درخواست ویزا شینگن

فرم ویزای شینگن را باید از سفارت کشوری که قصد دارید از طریق آن ویزای شینگن دریافت کنید، تهیه کنید، که معمولا می توانید از روی سایت آنها هم دانلود کنید.

نکته: اگر فرزند خردسالی قصد سفر دارد فرم درخواست ویزای باید توسط پدر و مادر امضا شده باشد.

 

  • اصل پاسپورت فعلی و پاسپورت های قبلی

پاسپورت شما باید حداقل تا 6 ماه بعد از درخواست ویزای شینگن اعتبار داشته باشد.

هرچقدر ویزاهای موجود و مهرهای ورود و خروج پاسپورت شما بیشتر باشد این موضوع را برای آفیسر روشن می کند که شما اهل سفر هستید و قصد ماندن در کشور آنها را ندارید و شانس شما را در اخذ ویزای شینگن بیشتر می کند.

نکته: سعی کنید قبل از اقدام برای ویزای شینگن به چند کشور دیگر سفر کنید تا راحت تر بتوانید "اهل سفر بودن" خود را ثابت کنید.

 

  • اصل شناسنامه همراه با ترجمه آن

ترجمه رسمی شناسنامه به زبان انگلیسی یا زبان رسمی آن کشور (مثلا برای ورود از طریق کشور اسپانیا نیاز به ترجمه اسپانیایی آن است)

 

  • عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه سفید

3 قطعه عکس که باید جدید باشد و با ظاهر فعلی شما همخوانی داشته باشد.

در روز مصاحبه باید دو قطعه عکس جدید بیومتریک در ابعاد ۳٫۵ در ۴٫۵ و بدون عینک و کلاه به سفارت تحویل دهید (عکسی که ویژگی های خاصی دارد نه عکس پاسپورتی).

طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

نکته: اگر این عکس را با خود همراه نداشته باشید یا وقت سفارت خود را از دست می دهید! یا مجبور می شوید در دفتر انگشت نگاری با هزینه بالایی عکس بگیرید.

 

  • مدارک شغلی و یا مدارک اشتغال به تحصیل رسمی همراه با ترجمه رسمی

مدارک شغلی شما می تواند شامل موارد زیر باشد:

اگر در شرکتی کار می کنید، نامه اشتغال به کار روی سربرگ مخصوص آنها، فیش حقوقی 6 ماه گذشته، نامه مرخصی و روزنامه رسمی ثبت شرکتی که در آن کار میکنید

اگر در شرکت خودتان کار می کنید، جواز کسب کار

اگر شغلتان آزاد است، پروانه کسب همراه با سوابق آخرین پرداختهای مالیاتی که مهر اداره مالیات در آن درج شده باشد (به جز مشاغلی که معاف از مالیات هستند)

اگر دانشجو هستید، نامه اشتغال به تحصیل

اگر بازنشسته هستید، فیش حقوق بازنشستگی

اگر خانم خانه دار هستید، گواهی اشتغال به کار و یا مدارک شغلی همسر

اگر فرزند خردسال دارید که قصد دارد تنها سفر کند، مجوز رسمی اجازه سفر از طرف هر پدر و مادر

نکته: نامه اشتغال به کار شما باید حتما در سربرگ رسمی شرکت محل کارتان باشد و سمت شغلی شما، حقوق ماهیانه شما و مدت زمان اشتغال به کار شما و امضا رئیس شرکت در آن قید شده باشد.

شرکتی که از آن نامه اشتغال به کار تهیه می کنید باید با نام شرکتی که در پرینت بیمه تامین اجتماعی شما قرار دارد، یکی باشد.

 

  • پرینت سوابق بیمه تامین اجتماعی همراه با ترجمه رسمی

 از آنجا که در کشور ما پرینت سوابق بیمه کاری تامین اجتماعی نشان دهنده این است که شما در جایی مشغول به کار هستید می تواند تایید خوبی در نشان دادن شغل ثابت شما و دلیلی برای برگشتتان به ایران باشد.

نام شرکتی که بیمه شما را رد می کند باید با نام شرکتی که از آن نامه اشتغال به کار تهیه کرده اید، یکی باشد.

 

  • پرینت بانکی گردش مالی 6 ماه گذشته و موجودی حساب بانکی شما

هرچقدر میانگین گردش مالی حساب شما و موجودی آن بهتر باشد شانس شما برای دریافت ویزای شینگن بیشتر است. این نامه را باید چند روز قبل از رفتن به سفارت از بانک دریافت کنید.

هرچقدر مبالغ واریز شده به حساب شما در مدت زمان 6 ماهه منظم تر و یکسان تر باشد و آن مبلغ بیشتر در حساب شما مانده باشد، حساب شما را معتبرتر و ارزشمند تر می کند.

مانده حساب شما هم قطعا تاثیر زیادی در بالا بردن شانس شما در اخذ ویزای شینگن دارد و نباید کمتر از 60 میلیون تومان باشد.

نکته: دقت کنید اگر موجودی و گردش مالی حساب شما نرمال باشد و بطور غیرطبیعی و یکی دوشبه مبلغ زیادی به حساب شما واریز شود احتمال ریجکت شدن شما زیاد است (چون سفارت تشخیص میدهد این گردش مالی و موجودی حساب سوری است)

تا زمان مشخص شدن نتیجه قطعی ویزا به موجودی حساب خود دست نزنید.

به هیچ عنوان سعی در جعل کردن پرینت بانکی یا نامه تمکن مالی خود نکنید چون شما را در لیست سیاه قرار می دهد و دیگر به این راحتی نمی توانید مجدد برای اخذ ویزای شینگن اقدام کنید.

 

  • نامه تمکن مالی

نامه تمکن مالی باید به یورو باشد و مهر و امضا شعبه بانک صادر کننده در آن درج شده باشد. اگر توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های خود در طول سفر ندارید باید از یکی از اقوام خود بخواهید تا اسناد حمایت مالی شان را به سفارت ارائه دهند.

 

  • سند ملکی و ترجمه رسمی آن

سند ملکی جز مدارک ضروری برای اخذ ویزای شینگن به حساب نمی آید اما اگر سند ملکی دارید بهتر است برای افزایش شانس خود در اخذ ویزای شینگن ترجمه آن را به سفارت ارائه دهید.

نکته: اصل سند ملکی برای ترجمه ضروری است.

سندهای مشاعی هم جز مدارک ملکی محسوب می شوند.

مبایعه نامه هایی که کد رهگیری دارند به عنوان سند ملکی معتبر هستند.

 

  • رزرو بلیط پرواز رفت و برگشت

بلیط پرواز رفت و برگشت شما باید از / به همان کشوری باشد که قصد دارید از طریق آن برای دریافت ویزای شینگن خود اقدام کنید.

اگر تاریخ رفت و برگشت پرواز شما با برنامه سفر شما تناقض داشته باشد بدون شک درخواست ویزای شما ریجکت می شود!

نکته: معمولا آژانس های مسافرتی می توانند برای شما بلیط سوری تهیه کنند اگر تاریخ دقیق رفت و برگشت شما مشخص نیست.

 

  • رزرو هتل و محل اقامت شما

به تعداد روزهایی که درخواست ویزای شینگن دارید باید به سفارت پرینت رزرو هتل یا هاستل ارائه دهید.

اگر دعوتنامه رسمی دارید که مشخص شده کل اقامت شما در کنار آنها خواهد بود نیازی به پرینت رزرو هتل نیست اما باید در دعوتنامه این موضوع نوشته شده باشد و برای شما یک اتاق جداگانه در نظر گرفته شود.

برای آفیسر خیلی مهم است که بداند در مدت سفر خود کجا اقامت دارید و اگر واچر هتل شما واقعی نباشد احتمال ریجکت شدن شما زیاد است.

نکته: پیشنهاد می کنیم برای تهیه واچر هتل از یک آژانس معتبر کمک بگیرید.

 

  • دعوتنامه رسمی

اگر دوست و یا همکاری دارید که می تواند برای شما دعوتنامه رسمی بفرستد، شانس شما را در گرفتن ویزای شینگن چند برابر می کند.

نکته: بهتر است این دعوتنامه از یک فرد نیتو ساکن آن کشور باشد تا دوستی ایرانی مقیم آنجا! و اگر قرار است در مدت سفر، در منزل دعوت کننده اقامت داشته باشید باید در دعوتنامه نوشته شود و برای شما یک اتاق جداگانه در نظر گرفته شود.

گاهی بعضی افراد از نمایشگاه هایی که در تاریخ سفرشان در آن کشور برگزار میشود دعوتنامه درخواست می کنند، دقت کنید که همه دعوتنامه های نمایشگاهی برای سفارت معتبر نیست.

 

  • بیمه مسافرتی

برای کل مدت اقامت خود در مدت زمان سفر باید بیمه مسافرتی معتبری تهیه کنید که حداقل 30،000 یورو (بعضی کشورها تا 50،000 یورو) را پوشش دهد و در تمام کشورهای محدوده شینگن معتبر باشد.

برای تهیه بیمه سفر می توانید از سایت های آنلاین زیادی استفاده کنید و یا از آژانس های مسافرتی کمک بگیرید.

نکته: پرونده بدون بیمه مسافرتی بدون هیچ بررسی رد خواهد شد!

 

  • برنامه سفر

تهیه برنامه سفر برای مدت زمانی که در کشور مورد نظر هستید می تواند در تحت تاثیر قرار دادن آفیسر شما کمک کننده باشد.

نکته: کل برنامه سفری که به سفارت ارائه می دهید باید در همان کشوری باشد که برای ویزای شینگن اقدام کرده اید حتی اگر قصد داشته باشید کشورهای دیگر را هم ببینید اما آن را در برنامه سفر خود لحاظ نکنید.

 

  • گواهی پرداخت هزینه های سفارت

هزینه ویزای شینگن برای بزرگسالان 60 یورو و برای کودکان 6 تا 12 ساله، 30 یورو.

مطلب پیشنهادی: راهنمای کامل اخذ ویزای شینگن (هرچیزی که باید درباره ویزای شینگن بدانید) 

  

 

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن نوع A،B،C،D و LTV

گاهی برای صدور ویزای شینگن نوع A یا نوع B و غیره علاوه بر مدارک بالا به مدارک دیگری هم نیاز است که در ادامه معرفی می کنیم.

اگر با انواع ویزای شینگن آشنایی ندارید لطفا مطلب زیر را مطالعه کنید.

مطلب پیشنهادی: انواع ویزای شینگن 



مدارک ویزای شینگن نوع A (ویزای ترانزیت)

برای دریافت ویزای توریستی شینگن نوع A (ویزای ترانزیت) علاوه بر مدارک کلی ویزای شینگن، به مدارک زیر هم نیاز است:

  • مدارکی که به سفارت کشور مورد نظر ثابت کند که شما قصد اقامت و ماندن در منطقه شینگن را ندارید
  • مدارکی که نشان دهد شما اجازه سفر به کشور مقصد را دارید (کشور سومی که بعد از ترانزیت در کشور دوم قصد سفر به آن را دارید)
  • ویزای کشور مقصد آخر

 

مدارک ویزای شینگن نوع C

برای دریافت ویزای توریستی شینگن نوع C که همان ویزایی است که برای سفر به کشورهای عضو شینگن و دیدن اروپا به آن نیاز دارید، به همان مدارک کلی ویزای شینگن که در اول مقاله معرفی کردیم نیاز دارید.

مطلب پیشنهادی: دلایل ریجکت ویزای شینگن 

  

چند نکته درباره مدارک مورد نیاز ویزای شینگن و گرفتن وقت سفارت

  • بطور کلی مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن بیشتر کشورهای اروپایی یکی است و ممکن است تنها در موارد جزئی با هم تفاوت داشته باشند، مثلا برای ویزای شینگن اسپانیا باید مدارک خود را به زبان اسپانیایی ترجمه کنید.
  • اما برای مثال مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن فرانسه با مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن آلمان یکی است.
  • برای گرفتن وقت سفارت و ارائه مدارک هم می توانید خودتان اقدام کنید و هم از طریق آژانس های معتبر، اما تجربه ثابت کرده است کسانی که از طریق آژانس برای درخواست ویزای شینگن خود اقدام می کنند شانس بیشتری دارند، برای همین آژانس های زیادی مدعی گرفتن ویزای شینگن تضمینی هستند.

افراد زیادی وجود دارند که ادعای زیادی در گرفتن ویزای شینگن بدون مدارک و ویزای شینگن بدون اثر انگشت دارند، به حرف های آنها توجه نکنید و تمام کارهای خود را قانونی انجام دهید.

مطلب پیشنهادی: رایج ترین سوالات مصاحبه ویزای شینگن 

 

فرم مشاوره ویزای شینگن
اگر در زمینه اخذ ویزای شینگن یا مدارک مورد نظر نیاز به مشاوره دارید این فرم را پر کنید

به این مطلب امتیاز دهید
(3 امتیاز)
شرایط و مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای شینگن (همراه با نکات کلیدی) | آپدیت خرداد 98 - 5.0 out of 5 based on 3 votes

فرم خبرنامه
برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید
سمانه پولو

بلاگر سفر، متخصص دیجیتال مارکتینگ و SEO

کانال تلگرام مپگرد
نظری داری؟

از پر شدن تمامی موارد ستاره‌دار (*) مطمئن شوید. کد HTML مجاز نیست.

سفرهای پیشنهادی

Newsletter

برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید