پیشنهاد سفر

مراحل درخواست ویزای شینگن و صدور آن

روند درخواست ویزای شینگن شامل چند مرحله است که مهم ترین قدم آن گرفتن وقت سفارت است که باید قبل از پر کردن فرم های مربوطه و تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای شینگن انجام دهید.

با داشتن ویزای شینگن می توانید تا مدت زمان اعتبار ویزای خود به 26 کشور اروپایی حوزه شینگن سفر کنید.

مطلب پیشنهادی: راهنمای کامل گرفتن وقت سفارت ویزای شینگن 

 

مراحل درخواست ویزای شینگن به ترتیب زیر است:

  • انتخاب نوع ویزای شینگن
  • انتخاب کشور مقصد
  • پیدا کردن بهترین زمان برای درخواست ویزای شینگن
  • تعیین وقت سفارت
  • پر کردن فرم های مربوط به ویزا
  • تهیه و تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای شینگن
  • ترجمه مدارک مورد نیاز به زبان انگلیسی یا زبان مورد نیاز سفارت مربوطه
  • تحویل مدارک به سفارت، مصاحبه و انجام انگشت نگاری توسط شما
  • پرداخت هزینه اخذ ویزا
  • منتظر ماندن برای دریافت نتیجه ویزا

 

قدم اول: انتخاب نوع ویزای شینگن

قدم اول: انتخاب نوع ویزای شینگن

قدم اول در روند درخواست ویزای شینگن انتخاب نوع ویزاست. اینکه به چه نوع ویزایی نیاز دارید به هدف شما از سفر بستگی دارد.

برای مثال اگر قصد گشت و گذار در اروپا را دارید به ویزای توریستی شینگن احتیاج دارید و یا اگر قصد ادامه تحصیل دارید باید برای ویزای تحصیلی شینگن یا ویزای نوع D اقدام کنید.

اگر نمی دانید برای سفر اروپای خود باید برای کدام نوع ویزای شینگن اقدام کنید، مطلب "انواع ویزای شینگن" را مطالعه کنید.

 

قدم دوم: انتخاب کشور مقصد

قدم دوم: انتخاب کشور مقصد

انتخاب کشور مقصد برای درخواست ویزای شینگن با توجه به شرایط سیاسی و ارتباط کشور ما با کشورهای اروپایی یکی از موارد مهم در پروسه درخواست ویزاست.

برای مثال گرفتن ویزای شینگن از بعضی کشورهای اروپایی مثل هلند و بلژیک نسبت به بعضی کشورهای دیگر مثل ایتالیا یا اسپانیا سخت تر است.

 

قدم سوم: پیدا کردن بهترین زمان برای درخواست ویزای شینگن

قدم سوم: پیدا کردن بهترین زمان برای درخواست ویزای شینگن

با توجه به اینکه گرفتن وقت سفارت و درخواست ویزای شینگن زمانبر است و گاهی ماه ها طول می کشد، هرچه سریعتر برای اخذ ویزا اقدام کنید بهتر است.

بهترین و زودترین زمان برای درخواست ویزای شینگن سه ماه قبل از شروع سفر و دیرترین زمان 15 روز قبل از تاریخ سفر است.

نکته: اگر از طریق آژانس های مسافرتی برای اخذ ویزا یا تعیین وقت سفارت اقدام کنید معمولا کمتر دچار مشکل پر بودن وقت سفارت می شوید.

 

قدم چهارم: گرفتن وقت سفارت

قدم چهارم: گرفتن وقت سفارت

بعد از اینکه کشور مقصد و زمان سفر شما مشخص شد باید از طریق سفارت یا کنسولگری همان کشور و یا مرکز ویزایی که به سفارت آن کشور وابسته است (مثل شرکت وی اف اس گلوبال (VFS Global)) برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید.

بعضی از سفارت ها به شما این امکان را می دهند تا به صورت آنلاین برای گرفتن وقت سفارت اقدام کنید، اما در موارد دیگر باید به صورت حضوری برای گرفتن وقت اقدام کنید.

  • اگر قصد دارید تنها به یک کشور حوزه شینگن سفر کنید، باید از طریق سفارت یا کنسولگری همان کشور اقدام کنید.
  • اگر قصد سفر به دو یا چند کشور عضو شینگن دارید، باید درخواست ویزای خود را به سفارت کشوری ارائه دهید که بیشترین روزهای سفرتان را در آنجا هستید.
  • اگر تعداد روزهای سفرتان در هر کشور مشخص نیست یا به یک اندازه است، می توانید از طریق کشوری اقدام کنید که مقصد اولتان است و از آن کشور به حوزه شینگن وارد می شوید.

نکته: دقت کنید که ورود شما به حوزه شینگن باید از طریق همان کشوری باشد که از آن ویزای شینگن دریافت کرده اید.

 

قدم پنجم: پر کردن فرم های مربوط به ویزای شینگن

قدم پنجم: پر کردن فرم های مربوط به ویزای شینگن

بعد از طی کردن همه مراحل باید فرم درخواست ویزای شینگن را پر کنید.

آخرین ورژن فرم درخواست ویزا را می توانید از سایت سفارت مربوطه دانلود کنید و یا در مراجعه حضوری از سفارت دریافت کنید.

توجه داشته باشید که باید فرم ویزا را در دو نسخه چاپ کنید و تمام قسمت های آن را بطور کامل و با صداقت تمام پر و امضا کنید.

 

قدم ششم: تهیه و تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

قدم ششم: تهیه و تکمیل مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

بعد از اینکه از سفارت مربوطه وقت گرفتید و فرم ویزا را پر کردید، باید مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید.

در مطلب "مدارک کلی مورد نیاز ویزای شینگن" می توانید اطلاعات کامل درباره مدارک همراه با نکات کلیدی آنها را مطالعه کنید.

اما گاهی بعضی سفارت ها علاوه بر مدارک کلی ویزای شینگن، از متقاضیان مدارک دیگری هم می خواهند که باید از سفارت مربوطه بپرسید و آنها را تهیه کنید.

مطلب پیشنهادی: راهنمای کامل اخذ ویزای شینگن همراه با تمام نکات آن 

 

قدم هفتم: ترجمه مدارک مورد نیاز

قدم هفتم: ترجمه مدارک مورد نیاز

معمولا بیشتر سفارت های مربوط به ویزای شینگن، به ترجمه انگلیسی مدارک شما نیاز دارند اما برای درخواست ویزای شینگن بعضی از کشورها مثل ویزای شینگن اسپانیا باید مدارک خود را به اسپانیایی ترجمه کنید.

بنابراین حتما قبل از ترجمه، زبان ترجمه مدارک ویزای شینگن را از سفارت مربوطه بپرسید.

توجه داشته باشید که بعضی از سفارت ها مثل سفارت اسپانیا، تنها ترجمه رسمی چند دارالترجمه را تایید می کند، پس حتما قبل از ترجمه در زبان های غیر انگلیسی درباره آنها تحقیق کنید.

در مطلب "لیست دارالترجمه های مورد تایید سفارت اسپانیا" می توانید آدرس و شماره تلفن دارالترجمه های مورد تایید سفارت اسپانیا را پیدا کنید.

تمام مدارک ترجمه شده شما برای ویزای شینگن باید مهر تاییدیه دادگستری را داشته باشد وگرنه فاقد اعتبار است.

معمولا دارالترجمه ها بعد از ترجمه، برای تاییدیه دادگستری اعلام میکنند و هزینه آن را جداگانه دریافت می کنند.

 

مدت اعتبار مدارک ترجمه شده ویزای شینگن

توجه: مدارک ترجمه شده ویزای شینگن حداکثر تا 6 ماه اعتبار دارند و بعد از آن باطل می شوند و باید مجدد آنها را ترجمه کنید.

 

قدم هشتم: تحویل مدارک به سفارت، مصاحبه و انجام انگشت نگاری

قدم هشتم: تحویل مدارک به سفارت، مصاحبه و انجام انگشت نگاری

بعد از گرفتن وقت سفارت، باید در تاریخ تعیین شده توسط سفارت برای مصاحبه حضوری، انجام انگشت نگاری و تحویل مدارک مورد نیاز ویزای شینگن به دفتر سفارت مورد نظر مراجعه کنید.

در روز مصاحبه باید یه سوالات افسر کنسولگری در نهایت صداقت پاسخ دهید و مدارک ترجمه شده خود را به او تحویل دهید.

در طول مصاحبه ویزای شینگن از شما سوالاتی درباره هدف شما از سفر، محل اقامتتان در طول سفر و… پرسیده می شود.

بهتر است قبل از روز مصاحبه سفارت، درباره سوالاتی که در روز مصاحبه ویزای شینگن پرسیده می شود تحقیق کنید تا با آمادگی کامل حضور پیدا کنید.

مطلب پیشنهادی: مهمترین سوالات رایج روز مصاحبه سفارت برای ویزای شینگن 

 

قدم نهم: پرداخت هزینه اخذ ویزا

قدم نهم: پرداخت هزینه اخذ ویزا

قدم آخر در مراحل اخذ ویزای شینگن، پرداخت هزینه ویزاست که در روز مصاحبه از شما بصورت نقدی دریافت می شود.

هزینه ویزای شینگن با توجه به سن متقاضی، نوع ویزای شینگن و شرایط متقاضی متفاوت است و در صورت عدم صدور ویزا قابل برگشت نیست.

بطور کلی هزینه صدور ویزای توریستی و ترانزیتی 60 یورو است اما برای اطلاعات دقیق تر و علت قیمت های متفاوت ویزای شینگن آژانس های مسافرتی مطلب "هزینه ویزای شینگن معمولی و ویزای شینگن تضمینی" را مطالعه کنید.

مطلب پیشنهادی: همه چیز درباره ویزا (روادید) و تفاوت آن با پاسپورت 

 

 

قدم دهم: منتظر ماندن برای دریافت نتیجه ویزا

قدم دهم: منتظر ماندن برای دریافت نتیجه ویزا

بعد از انجام همه مراحل بالا باید منتظر نتیجه درخواست ویزای شینگن خود بمانید.

مدت زمان بررسی درخواست ویزای شینگن توسط سفارت، معمولا 15 روز طول می کشد، اما این زمان ممکن است بسته به هر شخص یا شرایط او متفاوت باشد.

اما بطور کلی نتیجه درخواست ویزای شینگن شما در یک بازه 15 تا 30 روزه مشخص می شود.

نکته: اگر برای اخذ ویزای شینگن خود از طریق آژانس های مسافرتی اقدام کرده باشید معمولا کارشناسان آنها با توجه به تجربیات قبلی خود، به شما در مشاوره و تکمیل فرم های مربوط به ویزای شینگن و یا گرفتن وقت سفارت کمک می کنند.

اگر درباره مراحل اخذ ویزای شینگن سوالی دارید را بخش نظرات بنویسید تا جواب آن را به این مطلب اضافه کنیم.

فرم مشاوره ویزای شینگن
اگر در زمینه اخذ ویزای شینگن یا مدارک مورد نظر نیاز به مشاوره دارید این فرم را پر کنید

به این مطلب امتیاز دهید
(0 امتیاز)
فرم خبرنامه
برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید

سمانه پولو

بلاگر سفر، متخصص دیجیتال مارکتینگ و SEO

کانال تلگرام مپگرد
نظری داری؟

از پر شدن تمامی موارد ستاره‌دار (*) مطمئن شوید. کد HTML مجاز نیست.

سفرهای پیشنهادی

خبرنامه

برای اطلاع از تخفیف ها و آخرین مطالب مپگرد در خبرنامه عضو شوید